0

Περιλαίμια - Μπαρακλάβες

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)

Buff Polar Fleece Unisex Περιλαιμιο Μαυρο

129999.999.10

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF POLAR FLEECE UNISEX ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟUnisex περιλαίμιο από την ΒUFF.      Λεπτομέρειες:Κατασκευασμένο από 2 πλαστικά μπουκάλιαΤο ύφασμα PrimaLoft® διατηρεί την κρατά την ζέστη και απομακρύνει τον ιδρώτα.Το ύφασμα PrimaLoft® Bio™ Fleece είναι βιοδιασπώμενο.Σχεδιασμένο για την διατή..

Bee Unusual High Vibes Περιλαιμιο Μαυρο - Λευκο

AH-20003

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL HIGH VIBES ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟ - ΛΕΥΚΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τ..

Bee Unusual Munchies Περιλαιμιο Μπλε

AH-20005

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL MUNCHIES ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΠΛΕΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξιμο, ποδ..

Bee Unusual Tie Dye Περιλαιμιο Μωβ

AH-210005

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL TIE DYE ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΩΒΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξιμο, ποδηλ..

Bee Unusual The High Life Περιλαιμιο Πολυχρωμο

AH-210007

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL THE HIGH LIFE ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρ..

Bee Unusual Cereal Chiller Περιλαιμιο Κιτρινο

AH-210001

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL CEREAL CHILLER ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΚΙΤΡΙΝΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέ..

Buff Embers Eco Stretch Περιλαιμιο Μαυρο

117945.999

Τιμή Web: 19,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,32 €

BUFF EMBERS ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Ιδανική προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων υψηλής έντασης, όπως τρέξιμο σε μονοπάτια, πεζοπορία, πεζοπορία, ιππασία, ποδηλασία ή οδήγηση μοτοσικλέτας. Κατάλληλο για τους πε..

Buff Ory Original Eco Stretch Περιλαιμιο Πολυχρωμο

126384.555

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF ORY ORIGINAL ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΤα Original Buff ® είναι ΕΔΩ!Το Original BUFF® tubular EcoStretch Neckwear έχει ανανεωθεί με ύφασμα νέας τεχνολογίας που χαρίζει τέντωμα 4 κατευθύνσεων και είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο να παρέχει προστασία από το κρύο αλλ..

Buff Original Eco Stretch Περιλαιμιο Μαυρο

117818.999

Τιμή Web: 19,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,32 €

BUFF ORIGINAL ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟΤα Original Buff ® είναι ΕΔΩ!Το Original BUFF® tubular EcoStretch Neckwear Pearly Blossom έχει ανανεωθεί με ύφασμα νέας τεχνολογίας που χαρίζει τέντωμα 4 κατευθύνσεων και είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο να παρέχει προστασία από το κ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)