0

Πέδιλα

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)

The North Face Skeena Lightweight Ανδρικο Σανδαλι Μαυρο - Χακι

NF0A46BGRMO

Τιμή Web: 49,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 40,24 €

THE NORTH FACE SKEENA LIGHTWEIGHT ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΝΔΑΛΙ ΜΑΥΡΟ - XAKIΗ North Face παρουσιάζει το Skeena Sandal, ένα πέδιλο για εξωτερικό χώρο, άνετο για όλη μέρα και κομψό για να τα φοράτε όχι μόνο για δραστηριότητες, αλλά και στην καθημερινότητα σας.  Σχεδιασμένα με ενισχυμένο δέσιμο με πολλούς ιμάντ..

The North Face Skeena Lightweight Ανδρικο Σανδαλι Μαυρο

NF0A46BGKX7

Τιμή Web: 49,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 40,24 €

THE NORTH FACE SKEENA LIGHTWEIGHT ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΝΔΑΛΙ ΜΑΥΡΟΗ North Face παρουσιάζει το Skeena Sandal, ένα πέδιλο για εξωτερικό χώρο, άνετο για όλη μέρα και κομψό για να τα φοράτε όχι μόνο για δραστηριότητες, αλλά και στην καθημερινότητα σας.  Σχεδιασμένα με ενισχυμένο δέσιμο με πολλούς ιμάντες, αυτ..

The North Face Skeena Lightweight Ανδρικο Σανδαλι Πολυχρωμο

NF0A46BGIOD

Τιμή Web: 49,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 40,24 €

THE NORTH FACE SKEENA LIGHTWEIGHT ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΝΔΑΛΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΗ North Face παρουσιάζει το Skeena Sandal, ένα πέδιλο για εξωτερικό χώρο, άνετο για όλη μέρα και κομψό για να τα φοράτε όχι μόνο για δραστηριότητες, αλλά και στην καθημερινότητα σας.  Σχεδιασμένα με ενισχυμένο δέσιμο με πολλούς ιμάντες,..

-29%

Nike Oneonta Ανδρικο Σανδαλι Πολυχρωμο

DJ6603-003

Προσφορά: 49,90 €


Αρχική Τιμή: 69,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 40,24 €

NIKE ONEONTA ΑΝΔΡΙΚO ΣΑΝΔΑΛΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ.Μονοπάτια, ποτάμια και δέντρα, πόσο υπέροχη είναι η φύση. Αυτά τα ανάλαφρα, ανθεκτικά σανδάλια είναι έτοιμα για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης (ειδικά χάρη στο τρακτερωτό πέλμα τους). Το όνομα Oneonta παραπέμπει στον μεγαλοπρεπή καταρράκτη..

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)