0

Περιλαίμια - Μπαρακλάβες

Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)

Bee Unusual Memphis Περιλαιμιο Μαυρο

AH-20002

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL MEMPHIS ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξιμο, ποδ..

Bee Unusual Oni Περιλαιμιο Πολυχρωμο

AH-20010

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL ONI ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξιμο, ποδ..

Bee Unusual Aztec Περιλαιμιο Πολυχρωμο

AH-20006

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL AZTEC ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξιμο, π..

Bee Unusual The High Life Περιλαιμιο Κοκκινο

AH-210008

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL THE HIGH LIFE ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξ..

Bee Unusual High Vibes Περιλαιμιο Μαυρο - Λευκο

AH-20003

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL HIGH VIBES ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟ - ΛΕΥΚΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τ..

Bee Unusual Munchies Περιλαιμιο Μπλε

AH-20005

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL MUNCHIES ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΠΛΕΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξιμο, ποδ..

Bee Unusual This Dog Will Bite Περιλαιμιο Μαυρο

AH-210006

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL THIS DOG WILL BITE ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τ..

Bee Unusual Tie Dye Περιλαιμιο Μωβ

AH-210005

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL TIE DYE ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΩΒΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξιμο, ποδηλ..

Bee Unusual The High Life Περιλαιμιο Πολυχρωμο

AH-210007

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL THE HIGH LIFE ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρ..

Bee Unusual Mexican Περιλαιμιο Μαυρο - Λευκο

AH-210002

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL MEXICAN ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟ - ΛΕΥΚΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξ..

Bee Unusual Skull n Roses Περιλαιμιο Μαυρο

AH-20011

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL SKULL N ROSES ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξιμ..

Bee Unusual Cereal Chiller Περιλαιμιο Κιτρινο

AH-210001

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL CEREAL CHILLER ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΚΙΤΡΙΝΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέ..

Bee Unusual Art Camo Περιλαιμιο Πολυχρωμο

AH-210009

Τιμή Web: 12,00 €

Χωρίς ΦΠΑ: 9,68 €

BEE UNUSUAL ART CAMO ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Το ελαφρύ ύφασμα του το καθιστά εύκολο να το φοράτε όλη την ώρα ακόμα και ως μάσκα προσώπου. Ιδανική προστασία από το κρύο σε υπαίθριες δραστηριότητες υψηλής έντασης όπως πεζοπορία, ορειβασία, τρέξιμο..

Buff Embers Eco Stretch Περιλαιμιο Μαυρο

117945.999

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF EMBERS ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Ιδανική προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων υψηλής έντασης, όπως τρέξιμο σε μονοπάτια, πεζοπορία, πεζοπορία, ιππασία, ποδηλασία ή οδήγηση μοτοσικλέτας. Κατάλληλο για τους πε..

Buff Anira Eco Stretch Περιλαιμιο Μαυρο - Γκρι

118815.901

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF ANIRA ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟ - ΓΚΡΙ Πολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Ιδανική προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων υψηλής έντασης, όπως τρέξιμο σε μονοπάτια, πεζοπορία, πεζοπορία, ιππασία, ποδηλασία ή οδήγηση μοτοσικλέτας. Κατάλληλο..

Buff N-Exclusion Eco Stretch Περιλαιμιο Μαυρο

123439.999

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF N-EXCLUSION ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟΠολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Ιδανική προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων υψηλής έντασης, όπως τρέξιμο σε μονοπάτια, πεζοπορία, πεζοπορία, ιππασία, ποδηλασία ή οδήγηση μοτοσικλέτας. Κατάλληλο για το..

Buff Original Dash Eco Stretch Περιλαιμιο Πολυχρωμο

126383.555

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF ORIGINAL DASH ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ Σχέδιο που θυμίζει μακρινά τοπία γεμάτα θέα και όχι μόνο να στα θυμίζει να σε ταξιδέψει κιόλας. Το πολυλειτουργικό μαντήλι σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Ιδανικό για προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων, ακόμα κ..

Buff Ory Original Eco Stretch Περιλαιμιο Πολυχρωμο

126384.555

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF ORY ORIGINAL ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΤα Original Buff ® είναι ΕΔΩ!Το Original BUFF® tubular EcoStretch Neckwear έχει ανανεωθεί με ύφασμα νέας τεχνολογίας που χαρίζει τέντωμα 4 κατευθύνσεων και είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο να παρέχει προστασία από το κρύο αλλ..

Buff Original Eco Stretch Anawhata National Geographic Περιλαιμιο Χακι

126758.854

Τιμή Web: 19,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 16,05 €

BUFF ORIGINAL ECO STRETCH ANAWHATA NATIONAL GEOGRAPHIC ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΧΑΚΙΤο National Geographic Original EcoStretch  μαντήλι είναι άνετο, ευέλικτο και με αντηλιακή προστασία. Είναι σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο, ιδανικό για προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων υψηλή..

Buff Ristik Original Eco Stretch Περιλαιμιο Πολυχρωμο

126931.555

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF RISTIK ORIGINAL ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΤα Original Buff ® είναι ΕΔΩ!Το Original BUFF® tubular EcoStretch Neckwear έχει ανανεωθεί με ύφασμα νέας τεχνολογίας που χαρίζει τέντωμα 4 κατευθύνσεων και είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο να παρέχει προστασία από το κρύο ..

Buff Clover Original Eco Stretch Περιλαιμιο Πολυχρωμο

126933.555

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF CLOVER ORIGINAL ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ Τα Original Buff ® είναι ΕΔΩ!Το Original BUFF® tubular EcoStretch Neckwear έχει ανανεωθεί με ύφασμα νέας τεχνολογίας που χαρίζει τέντωμα 4 κατευθύνσεων και είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο να παρέχει προστασία από το..

Buff Original Eco Stretch Παιδικο Περιλαιμιο Πολύχρωμο

126925.555

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF ORIGINAL ECO STRETCH ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΓνήσιο πολυλειτουργικό περιλαίμιο EcoStretch. Πολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Ιδανική προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων υψηλής έντασης, όπως τρέξιμο σε μονοπάτια, πεζοπορία, ορεινές διαδρομ..

Buff Original National Geographic Περιλαιμιο Πολυχρωμο

126756.555

Τιμή Web: 19,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 16,05 €

BUFF ORIGINAL NATIONAL GEOGRAPHIC ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΤο National Geographic Original EcoStretch  μαντήλι είναι Άνετο, ευέλικτο και με αντηλιακή προστασία. Είναι σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο, ιδανικό για προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων υψηλής έντασης, όπως ..

Buff Eco Stretch Tiger Force Παιδικο Περιλαιμιο Πολυχρωμο

126932.937

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF ECO STRETCH TIGER FORCE ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΓνήσιο πολυλειτουργικό περιλαίμιο EcoStretch. Πολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Ιδανική προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων υψηλής έντασης, όπως τρέξιμο σε μονοπάτια, πεζοπορία, ορεινές διαδ..

Buff Anira Original Polar Fleece Περιλαιμιο Γραφιτης

120893.901

Τιμή Web: 29,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 24,11 €

BUFF ANIRA ORIGINAL POLAR FLEECE ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΓΡΑΦΙΤΗΣΤο νέο μαντήλι της σειράς Polar, είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες πολυεστερικές μικροΐνες ενώ στο τελείωμα του είναι ραμμένο ένα Polartec Fleece κομμάτι που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος και καταπολεμά την απώλεια της θερμότητας.  ..

Buff Original Eco Stretch Περιλαιμιο Μαυρο

117818.999

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF ORIGINAL ECO STRETCH ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΜΑΥΡΟΤα Original Buff ® είναι ΕΔΩ!Το Original BUFF® tubular EcoStretch Neckwear Pearly Blossom έχει ανανεωθεί με ύφασμα νέας τεχνολογίας που χαρίζει τέντωμα 4 κατευθύνσεων και είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο να παρέχει προστασία από το κ..

Buff Original Eco Stretch Blossom Περιλαιμιο Ροζ

126385.537

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF ORIGINAL ECO STRETCH BLOSSOM ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΡΟΖ  Τα Original Buff ® είναι ΕΔΩ!Το Original BUFF® tubular EcoStretch Neckwear Pearly Blossom έχει ανανεωθεί με ύφασμα νέας τεχνολογίας που χαρίζει τέντωμα 4 κατευθύνσεων και είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο να παρέχει ..

Buff Cutis Eco Stretch Παιδικο Περιλαιμιο Ροζ

126934.539

Τιμή Web: 18,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 15,24 €

BUFF CUTIS ECO STRETCH ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΡΟΖ Γνήσιο πολυλειτουργικό περιλαίμιο EcoStretch. Πολυλειτουργικό προϊόν σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο. Ιδανική προστασία από το κρύο κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων υψηλής έντασης, όπως τρέξιμο σε μονοπάτια, πεζοπορία, ορεινές διαδρομές,..

Buff Polar Neckwarmer Περιλαιμιο Μαυρο

120931.999

Τιμή Web: 16,90 €

Χωρίς ΦΠΑ: 13,63 €

BUFF POLAR NECKWARMER ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΛΑΙΜΟΥ ΜΑΥΡΟ Το νέο κλασικό αλλά πολυλειτουργικό περιλαίμιο είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμο υλικό, πιο ευέλικτο ενώ διαθέτει επένδυση fleece για να είστε κομψοί και ζεστοί!      Λεπτομέρειες :Είδος: ΠεριλαίμιοΧρώμα: ΜαύροΣύνθεση: 91% Recycled Pol..

Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)